Kako poslovni izgled na brzinu promijeniti u izgled za izlazak

13.06.2015.

Puno puta smo u situaciji da nas nakon posla čeka poslovni ručak ili večernji izlazak s poslovnim partnerima.
Muškarcma je lako, samo stave kravatu (ako je nisu obavezni nositi na poslu) i obuku sako i spremni su za izlazak.
Kod žena je to malo kompliciranije…
Ako ste na posao došli u trapericama i majici, a trebate kasnije odraditi i poslovni ručak dovoljno je obući sako i staviti neku maramu i spremni ste za ručak. I inače bi bilo dobro u uredu imati jedan sako (za svaki slučaj) i rezervne cipele kako bi uvijek bili prikladno obučeni.

Ako se iz poslovnog odijela treba preobraziti za večernji izlazak, dovoljno je košulju zamjeniti nekom svjetlucavom majicom ili topićem, staviti malo „ jači“ nakit, obuti visoke pete i spremni ste za izlazak.

Ako je u pitanju neka „dosadna“ poslovna haljina koju treba upotpuniti da izgleda večernje, dovoljno je obuti visoke pete, staviti neki izražajniji remen na haljinu i umjesto sakoa zagrnuti se svilenim šalom i uzeti malu torbicu sa sobom (umjesto onih velikih torbi koje nosimo svakodnevno na posao). U nekim dnevnim prigodama i neka zgodna vesta može nam poslužiti umjesto sakoa, pogotovo ako je u pitanju neka šarena suknja i majica na koje ne odgovara „prestrogi“ sako.

Ako je u pitanju mala crna haljina nju možemo nositi tokom cijelog dana, a za večer upotpuniti je većim nakitom.
Iako je muškarcima jednostavnije preobratiti odjeću za razne namijene, naša je prilagodba sigurna zabavnija i kreativnija.

Saznaj koja je tvoja idealna poslovna kombinacija odjeće. Pripremili smo Vam kratak upitnik kako bismo Vam pomogli u odabiru odjeće koja će Vam najbolje pristajati!

ISPUNI UPITNIK

Natrag na vrh