Saznaj koja je tvoja idealna poslovna kombinacija odjeće!

Imamo samo jednu priliku ostaviti dobar prvi dojam. Prema istraživanjima, on se stvara u prvih 7 sekundi susreta. To je malo vremena da samo riječima nekoga očarate, pa puno toga ovisi o neverbalnoj komunikaciji.

Primanje poruke koju prenosimo više ovisi o načinu prenošenja nego o sadržaju poruke. Kako će ljudi primiti vašu poruku samo 7% ovisi o riječima koje izgovorite, 38% ovisi o tonu kojim izričete poruku, a čak 55 % ovisi o vašoj neverbalnoj komunikaciji, odnosno govoru tijela i prvom dojmu koji ostavljate. Kada sve te brojke prebacite u svoj razgovor za posao ili uspjeh poslovnog sastanaka jasno vam je koliko on, između ostalog ovisi i o načinu odijevanja.

Poslovna kombinacija odjeće koja vam odgovara i u kojoj se osjećate ugodno podiže samopouzdanje. Prema istraživanju magazina Forbes na uspjeh u poslovnom svijetu 86% ovisi o razini profesionalizma, a čak 61% ovisi o vašem samopouzdanju.

Svi imamo ideju kako poslovna odjeća treba izgledati, ali činjenica je nije ista kombinacija dobra za svakoga. Ako niste sigurni koja je kombinacija idealna za vas, ispunite kratki upitnik. Prema vašim odgovorima naš tim modnih stručnjaka, s dugogodišnjim iskustvom, šalje vam prijedlog na vaš mail. Odvojite malo vremena i primite potpuno osobnu procjenu modnih stručnjaka o najboljem načinu vašeg poslovnog odijevanja.

Natrag na vrh