Upoznajte kakvu odjeću stvara znanje,
iskustvo i kreativnost

Kako se stvarao Elegance?

Silvija Tržec vlasnica je Modnog salona Elegance i modna kreatorica dobro poznata u krugovima visoke hrvatske mode. Diplomirala je 1990. godine na Tehnološkom fakultetu, na odjelu tekstilne tehnologije. 1991. godine otvara salon "Elegance". Njeguje romantičan stil u pravom omjeru s jednostavnim, funkcionalnim, modernim linijama kojima naglašava individualnost, senzibilnost i zavodljivost žene.

Odjeća vlastitog dizajna i vlastite izrade

U Modnom salonu "Elegance" prodajemo isključivo odjeću iz vlastitog dizajna i vlastite izrade. Ono što salon "Elegance" izdvaja i čini ga posebnim je i činjenica da su svi modeli unikatni. Osim dizajniranih modela koji se mogu kupiti u salonu, od početka poslovanja nudimo i uslugu šivanja po mjeri i želji klijentica iz vlastitog ili donesenog materijala. Sve modele karakterizira vrhunska izrada, a koristimo samo najkvalitetnije materijale.

Pogledaj galeriju

Naše klijentice

Naše klijentice već dugi niz godina prvenstveno su poslovne žene i žene u diplomaciji koje su svjesne koliko je važno lijepo i profesionalno izgledati svaki dan. Osim poslovnih žena, naše usluge šivanja koriste klijentice za posebne prilike kao što su vjenčanja, krizme, maturalne večere, svečane večere i balove te također poduzeća koja imaju potrebe za uniformama (šalterske službe, banke i ugostiteljski objekti).

Pogledaj galeriju

Klijentice širom hrvatske i inozemstva

Klijentice koje se odijevaju u Modnom salonu „Elegance“ najvećim dijelom su iz Zagreba, no odijevali smo i klijentice širom Hrvatske i inozemstva (Slovenija, BiH, Velika Britanija, Norveška, Švedska, SAD).

Pogledaj galeriju

Modne revije

Salon "Elegance" svoje kolekcije svake godine predstavlja i na modnim revijama. Već 23 godina sudjelujemo na tradicionalnoj modnoj reviji zagrebačkih obrtnika "Zlatna igla". Također, sudionik smo samostalnih te humanitarnih revija kao što je "Groznica maturalne večeri".

Pogledaj galeriju

Medijska popraćenost elegance modela

U 24 godine poslovanja Modni salon Elegance uživao je značajnu medijsku popraćenost zahvaljujući brojnim poznatim osobama koje su nosile naše modele.

Pogledaj galeriju

predstavnice izbora za miss

Dugi niz godina predstavnice Hrvatske na izboru za Miss svijeta nosile su haljine modnog salona "Elegance". Među njima su Vanja Rupena, Branka Bebić,Martina Novosel, Lejla Šehović, Ivana Petković, Ivana Delač te Tajana Jeremić. Miss Hrvatske 2007. 

Pogledaj galeriju

elegance haljine na izborima ljepote

Tajana Jeremić na izboru za Miss svijeta u Kini se predstavila u haljini salona "Elegance", te je konkurirala za najljepšu haljinu natjecanja. Antonela Cetinski na izboru za najljepšu gospođu svijeta u Izraelu gdje je osvojila treće mjesto također je bila u haljini salona "Elegance".  Vedrana Linardić na izboru Model of Universe nosila je haljine Modnog salona Elegance. Naše haljine su nosile Gorana Brnabić i Anita Dujić na izboru Miss Tourism World. Također, Tijana Šafar je na Miss Europe u haljini Modnog salona Elegance predstavljala Hrvatsku.

Pogledaj galeriju

elegance haljine na ostalim događanjima

Osim missica, naše modele nosile su i violončelistica Monika Leskovar te kao voditeljice raznih događanja Tihana Zrnić i Sonja Šarunić.

Pogledaj galeriju

elegance haljine na scenskim nastupima

Predstavljale su nas i pjevačice koje su naše haljine odabirale za scenske nastupe, festival te snimanje spotova. Najdužu suradnju imali smo s Vesnom Pisarović koja je također nosila haljinu Modnog salone "Elegance" kada je pobjedila na hrvatskom prednatjecanju za pjesmu Eurovizije. Za scenski nastup naše modele odabrala je i Alka Vujica. Trenutno su naše klijentice Ivana Kovač i Ivana Marić koje nastupaju u našim haljinama.

Pogledaj galeriju

elegance u medijima

Kroz godine sve naše modele i uspjehe popratile su sve dnevne novine, časopisi i lifestyle magazine u Hrvatskoj: Jutarnji list, Večernji list, Vijesnik, Obrtnički list, Nacional, Story, Extra, Tena, Arena, Mila, Glorija, Regina, Teen, Studio, Svijet, ZG Moda, Jet set, Glamour, Magazin Vjenčanja, Welness & Spa, Elite.

Pogledaj galeriju

Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijentica najbolja su nam preporuka.

Povijest Elegancea u slikama

Natrag na vrh