Svaka žena voli izgledati lijepo.
Večernjom elegancijom možete istaknuti svoju ženstvenost.

Haljina treba biti u funkciji ljepote osobe
koja ju nosi

Pronađite kombinaciju idealnu za svaku prigodu. Izgledajte prekrasno i osjećajte se odlično. Jednom od naših kreacija možete naglasite svoju ženstvenost!

Koktel haljine

Svečana kratka haljina koja se nosi u neformalnim prigodama. Izrađuje se od kvalitetnih materijala u svim bojama i uzorcima, a sve prema željama naših klijenata.

Osim toga naše veliko iskustvo može Vam poslužiti oko izbora savršenog kroja u kojem ćete se osjećati ugodno i izgledati odlično.

SAZNAJ VIŠE

Večernje haljine

Haljine koje su namijenjene izrazito svečanim prilikama. Naše večernje haljine su elegantne, profinjene te mogu biti duge ili kratke, ovisno o vrsti događanja ili mjestu na kojem se nose.

Izrađujemo ih od najboljih materijala (cady, čipka, maroken, svila, taft, muslin), a kroj i modele prilagođavamo osobi, statusu i figuri.

SAZNAJ VIŠE

Elegance je najbolji način da izgledate elegantno!

Ostavite snažan i profesionalan dojam bez obzira radi li se o prvom razgovoru za posao ili sastanku s klijentima. Ispunite upitnik i saznajte koje je kombinacija idealna za Vas.

Silvija Tržec u svojim dizajnima njeguje romantičan stil u pravom omjeru s jednostavnim, funkcionalnim, modernim linijama kojima naglašava individualnost, senzibilnost i zavodljivost žene.

  • Odjeću dizajnira stručna i pouzdana dizajnerica s 24 godine iskustva
  • svakom klijentu pristupa se individualno kako bi Vaša odjeća bila krojena baš za Vas.
  • U našim trgovinama postoji veliki izbor već gotovih unikatnih kreacija
  • osim velike ponude dostupnih modela moguće je šivanje po mjeri.

“Elegancija nikada ne izlazi iz mode. Biti elegantna je ono najprivlačnije na svakoj ženi ili djevojci. Zato i sama riječ mojeg najdražeg modnog salona Elegance govori o tome. U salonu Elegance je moj mali modni svijet i znam da ću pri svakom svom odabiru imati nešto unikatno na sebi. Gospođa Silvija Tržec već dugi niz godina točno zna izvući ono najljepše na ženi i svakom novom kolekcijom inspirirati mnoge hrvatice da uživaju u modi i slave svoje savršenosti i one manje savršenosti kroz vječnu eleganciju.”

Tina Katanić

Natrag na vrh